Filety śledziowe

Rolmops w zalewie octowej

  • Porcja dla kilku osób
  • Bogactwo omega-3
  • Źródło białka
  • Zrównoważona porcja energii
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • rolmopsy

    • cebula

    • marchew

    • papryka czerwona

    • gorczyca

    • bez laktozy
    Nasz produkt możesz zakupić online u jednego z naszych dostawców!

    Kup online

    Pełny skład i opis produktu

    45% rolmopsy [36% płaty ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, 9% ogórek], woda, cebula, marchew, sól spożywcza, ocet spirytusowy,  papryka czerwona, gorczyca, cukier, regulator kwasowości: octany sodu, glukoza, substancja słodząca: sacharyna, aromaty naturalne

    *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) za pomocą włoków pelagicznych lub tuków pelagicznych.

    wartości odżywcze

    W 100 g produktu po odsączeniu:wartość energetyczna:587 kJ / 147 kcal, tłuszcz:10,1 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone:2,1 g, węglowodany:1,5 g w tym cukry:0,4 g, białko:10,7 g, sól:3,6 g

    alergeny

    Produkt zawiera rybę oraz gorczycę.
    Produkt może zawierać : gluten.

    Czy wiesz, że…

    Śledzia nie jedzą tylko mieszkańcy Europy - na Filipinach popularną potrawą śniadaniową jest suszony śledź z ryżem, czosnkiem i jajkiem

    Wędzona makrela zawiera ponad dwa razwy więcej cennych kwasów omega-3 i omega-6, niż surowa!

    Śledzie to zwierzęta nocne - za dnia odpoczywają, nocą są aktywne.

    Smaki Lisnera