Filety

z makreli w oleju

  • Porcja na raz
  • Źródło omega-3
  • Pyszne kawałki ryby
  • Pożywna przekąska
Wybierz gramaturę
    Poznaj inne smaki:

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • filety z makreli

    • olej rzepakowy

    • bez glutenu
    • bez laktozy
    Nasz produkt możesz zakupić online u jednego z naszych dostawców!

    Kup online

    Pełny skład i opis produktu

    60% filety z makreli (Scomber scombrus)*, olej rzepakowy, sól, ekstrakt ziela angielskiego

    *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) za pomocą włoków pelagicznych.

    wartości odżywcze

    W 100 g produktu:Wartość energetyczna:1770 kJ / 429 kcal Tłuszcz:42,0 g w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone:5,4 g Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:24,2 g Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:12,0 g Węglowodany:0,0 g w tym cukry:0,0 g Białko:12,7 g Sól:1,2 g Kwasy tłuszczowe Omega-3: 5,9 g Kwasy tłuszczowe Omega-6: 6,1 g Możliwe naturalne odchylenia.

    alergeny

    Produkt zawiera rybę.

    Czy wiesz, że...

    Tuńczyk to doskonałe źródło selenu, witaminy B3, witaminy B12 i białka.

    Wędzona makrela zawiera ponad dwa razwy więcej cennych kwasów omega-3 i omega-6, niż surowa!

    Przeciętny polak rocznie zjada 2 kg śledzi!

    Smaki Lisnera